SPONSORERET indhold
Blomsterbergs nougatmåtter
Disse nougatmåtter fra Mette Blomsterberg er meget simple at lave.
Ca. 10 stk.
Ingredienser
Mette Blomsterbergs nougatmåtter
250 g god, nougat, stuetempereret, gerne Valrhona
ca. 150 g chokoladekrymmel
en anelse flormelis.
Sådan laver du Mette Blomsterbergs nougatmåtter
Del nougaten i 10 lige store portioner a 25 g. Sæt flormelissen i en lille skål på arbejdsbordet, chokoladekrymmelen i en dyb tallerken. Ælt hver nougatportion smidig med hænderne, anvend en anelse flormelis, da den klistrer lidt. Form til måtter, 4 x 3 cm,
og vend straks i chokoladekrymmel.
Opbevares køligt i tætsluttende dåse med bagepapir imellem lagene.
SE OGSÅ: Blomsterbergs kokostrøfler
SE OGSÅ: Blomsterbergs nougatkræs
Tip
Du kan også lave nougatkugler trillet i krymmel i stedet for måtter.