Ingredienser
100 g hasselnødder
50 g mandler
50 g valnødder
50 g kokosfibermel
100 g smeltet kokosolie
5 modne bananer
4 æg
100 g mørk sukkerfri chokolade
Sådan bager du glutenfri nøddekage
1. Start med at kværne nødder til fint mel i en kraftig blender eller minihakker. Kom nøddemelet i en skål og bland med kokosfibermel.
2. Mos herefter bananerne groft og blandes i melet. Tilsæt det smeltede kokosolie og æg til dejen får en dej-konsistens.
3. Hak chokoladen og kom den i dejen og rør godt rundt. Fordel dejen i et bagepapirbeklædt kagefad og bag kagen ved 150 grader i ca. 30 minutter.
4. Lad kagen køle af før den nydes.
Opskriften er fra kogebogen 'DET SØDE VALG – 40 SKØNNE DESSERTER UDEN GLUTEN OG SUKKER' af Almedina Bajramovic Boskailo.