Ingredienser
Arbejdstid:
1 time
Hviletid, dej i alt:
3-4 timer
Bagetid:
8-10 min.
(ca. 125 stk.)
350 g mel (ca. 6 dl)
200 g smør
75 g sukker (knap 1 dl)
2 æggeblommer
Fyld:
100 g nødder
2 æggehvider
150 g sukker (knap 2 dl)
- Smuldr smørret i melet.
- Tilsæt sukker og saml dejen med æggeblommerne.
- Læg dejen koldt 1/2-1 time.
- Rør fyldet af finthakkede nødder, æggehvider og sukker sammen.
- Del dejen i 2-3 stykker og rul dem ud til aflange stykker ca. 20x30 cm.
- Smør fyldet ud over dejen og rul dejen sammen som en roulade.
- Læg dejrullerne koldt 2-3 timer eller natten over.
- Skær dejen i skiver.
- Læg dejskiverne på bagepapir på bageplade. Bag kagerne 8-10 min. ved 200 grader midt i ovnen.