Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
200 g peanutbutter
100 g smør
100 g farin
100 g sukker
1 æg str. L
3 spsk mælk
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
75 g saltede peanuts
Pynt:
evt. 50 g saltede peanuts
- Tænd ovnen på 200 grader. Pisk peanutbutter, smør, farin og sukker cremet og tilsæt æg, mælk og vaniljesukker. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og rør det i dejen sammen med de saltede peanuts.
- Form dejen til ca. 40 valnøddestore kugler og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir. Giv dem et tryk med en gaffel og pres evt. lidt flere peanuts på dem som pynt.
- Bag kagerne 8-10 min. – de skal være gyldenbagte og sprøde udenpå og bløde indeni. Lad dem stå et par min. på pladerne, før de flyttes til afkøling på en rist. Opbevar cookies i en kagedåse.
- Erstat evt. de saltede peanuts med grofthakket mørk chokolade, rosiner eller soltørrede bær.