SPONSORERET indhold
Nemme morgenboller
Hold dig fra hvidt brød og bag i stedet nemme morgenboller med masser af fibre.
20
Ingredienser
5 dl vand
10 g gær
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
200 g hvid hvede
200 g rugmel (groft)
50 g Axa Fibersund
75 g cashewnødder
Sådan laver du morgenboller
Bland vand med gær. Tilsæt salt og olie.
Rør melet og Axa Fibersund i dejen, og rør den grundigt sammen. Gerne nogle minutter.
Stil den til hævning natten over på køkkenbordet.
Stil 20 dejklatter med spiseskeer på et stykke bagepapir.
Hak mandler og cashewnødder groft og bland dem med solsikkefrø og hørfrø.
Top med nødder på de ubagte boller.
Bag bollerne i ovnen ved 220 grader i ca. 15-20 min.
Prøv også æggeburger med ost og skinke