Nem kartoffelpizza
Kartoffelpizza er en nem og super lækker spise, som slet ikke er svær at lave. Har du rigtigt travlt, kan du bruge færdig pizzadej. Få opskriften på kartoffelpizza her:
Ingredienser
Opskriften indeholder sponsorerede links
Ca. 300 g kartofler i tynde skiver
1 portion pizzadej, cirka 275 g, køb den færdig,
eller find Grundopskrift på pizzadej her
lidt olivenolie
2-3 stilke frisk oregano eller lidt tørret
ca. 125 g frisk mozzarella
salt
2 spsk marinerede oliven, grofthakkede
Sådan laver du nem kartofflepizza
Sæt ovnen på den højeste temperatur, og sæt gerne en pizzasten i ovnen, hvis du har en. Alternativt en bageplade.
Vask kartoflerne, og skær dem i fine, tynde skiver.
Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke bagepapir, og pensl bunden med lidt olivenolie.
Drys lidt oregano over. Riv eller ”pluk” osten, og fordel 2/3 på bunden. Krydr med lidt salt. Dæk bunden med kartoffelskiverne, så de lige rammer hinanden.
Dryp lidt olivenolie over, og bag pizzaen i ca. 15 min i ovnen.
Top med de marinerede oliven, lidt mere oregano og salt.
PRØV OGSÅ: Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie