Ingredienser
150 g mandelmel
2 tsk. kanel
2⁄3 tsk. nelliker
2⁄3 tsk. stødt ingefær
1 dl hakkede mandler
1 spsk. pistacienødder
1 æggehvide
40 g kokosolie
2 spsk. agavesirup
Sådan bager du sukkerfri brunkager
- Bland mandelmel, krydderier og de hakkede nødder sammen og tilsæt de våde ingredienser.
- Ælt det hele godt sammen og læg dejen på frys i et par timer. Når dejen er næsten frossen, skæres den i tynde skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 8 minutter.
- Brunkagerne kan holde sig i en kagedåse i en uges tid.
- Husk: Dejen kan fryses.
Flere søde pauser uden sukker
Opskriften er fra: 33 søde pauser - helt uden sukker (e-bog)
Min nye e-bog ”33 søde pauser – helt uden sukker” indeholder 33 sundere søde desserter uden sukker og hvedemel, som både tilfredsstiller dine smagsløg og som samtidig indeholder gode vitaminer og mineraler.
E-bogen består af dessert opskrifter for enhver smag – brownie, tærter, rawkager, barer, småkager og mange flere. Nogle desserter er lækre som et lille treat til dig selv, mens andre er perfekte at servere for din familie og venner.
Nogle gange skal man bare trække stikket i den travle hverdag og tage sig en sød pause – helt uden sukker!
Velbekomme!
Kh Michelle