Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Hviletid: 1 time
Bagetid: ca. 15 min.
Den rå dej er fryseegnet
Ingredienser:
175 g hvedemel
125 g smør
1 lille æg
Glasur:
75 g flormelis
2 tsk kogende vand
1½ dl piskefløde (flødeskum)
4-5 tsk frugtgelé
Pynt:
citronmelisse
- Mørdej: smuldr mel og smør sammen (evt. i en foodprocessor). Saml med et lille æg. Læg dejen i køleskab i 1 time, rul den ud og stik 8-10 runde kiks ud af den.
- Læg dem på bagepapir og bag dem svagt lysebrune ved 175 grader i ca. 15 min.
- Rør glasur af flormelis og lidt vand til passende konsistens. Pynt halvdelen af kiksene med glasur.
- Saml medaljerne lige før servering. Pisk flødeskum, læg det på resten af kiksene, og læg en kiks med glasur oven på hver.
- Sæt en klat gelé på toppen og pynt med citronmelisse.