SPONSORERET indhold
Marokkansk kyllingesalat med couscous
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
3 dl fuldkorns cous cous
3 dl kogende hønsebouillon
salt, peber
1 spsk olivenolie
citron- eller limesaft
1 snittet rødløg
300 g stegt kyllingekød i strimler
75 g tørrede, snittede abrikoser
75 g lyse rosiner (sultanas)
35 g tørrede tranebær
1 håndfuld friske mynteblade
200 g cherry-eller dadeltomater i halve
2 spsk pinjekerner
1 spsk spidskommen.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:590 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:19 %
-
Kulhydrat:64 %
Sådan gør du
Kom couscousen i en skål, hæld bouillon over og lad grynene trække til de har opsuget væden. Det tager ca. 8-10 min. Rør cous cousen løs med en gaffel, smag til med salt, peber, olie og citronsaft, før alle øvrige ingredienser røres i salaten. Rist pinjekerner og spidskommen på en tør pande. Drys blandingen over salaten og servér.
Tip
Lav salaten i forvejen – den bliver kun bedre af at trække.