Mandelmuffins med citronsmag
(12 stk.)
200 g saltet smør
200 g sukker
3 æg
200 g mandelmel
100 g majsmel
1 tsk. bagepulver
revet skal fra 1 ikke overfladebehandlet citron
Citronfrosting:
90 g usaltet blødt smør
75 g flormelis
225 g flødeost naturel
1 tsk. vaniljesukker
3 spsk. citronsaft
evt. cocktailbær til pynt
1. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen.
2. Bland mandelmel, majsmel og bagepulver, og rør det i æggemassen sammen med citronskal.
3. Sæt papirforme i en muffinbageform. Fyld formene halvt op med dej. Bag kagerne i 15-20 min. Tjek evt. med en kødnål, om de er bagt.
4. Pisk alle ingredienserne til frostingen sammen med en elpisker. Kom frostingen i en sprøjtepose, og dekorer kagerne. Pynt evt. hver kage med et cocktailbær.
► SE OGSÅ: Skotsk shortbread► SE OGSÅ: Nem chokoladekage med bær
► SE OGSÅ: Olivenoliekage med orangesirup