Majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat
En ret med asiatiske undertoner fra tigerrejser, chili og koriander.
Ingredienser
300 g majs, friske eller frosne (optøede)
1 fed hvidløg
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
1 halv tsk chiliflager
8-10 tigerrejer uden skal, grofthakket
salt
sort peber
2 spsk vegetabilsk olie
1 halvt bundt koriander, grofthakket
1 rødløg, finthakket
1-2 spsk olivenolie
200 g cherrytomater på stilk
Sådan laver du majskager
Start med at klippe tomaterne ud i fire buketter. Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i 12-15 min.
Blend 200 g af majsene med hvidløg til en fin puré. Bland mel og bagepulver i, og blend det i sammen med æggene et ad gangen.
Vend de sidste majs, rejer og chiliflager i, og krydr med salt og peber. Steg majskagerne af i olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.
Bland koriander med rødløg og olivenolie.
Anret de varme majskager med tomater og koriandersalat.
Prøv også moules marinière med fennikel