SPONSORERET indhold
Madpandekage med rismel og kokosmælk
Pandekager i alverdens afskygninger er et garanteret hit hos både børn og voksne. Her er et anderledes bud på, hvordan du kan servere Rasmus Klumps hofret.
4 personer
Ingredienser
Pandekage:
300 g rismel
1 tsk. gurkemeje
2 dl kokosmælk
6½ dl danskvand
1 spsk. fiskesovs
olie til stegning
Fyld:
200 g varmrøget laks
½ agurk
1 potte rød basilikum
1 bundt koriander
1 bundt purløg
2 lime
4 spsk. sesamolie
Sådan gør du
- Kom rismel, gurkemeje, kokosmælk, danskvand og fiskesovs i en skål, og pisk sammen til en ensartet dej. Lad dejen hvile i 20 min.
- Opvarm olie på en pande, og bag pandekagerne 2-3 min. på hver side.
- Pluk laksen i mindre stykker. Fordel laks på den ene halvdel af pandekagerne.
- Skyl og skær agurken i skiver og igen i strimler. Hak krydderurterne. Drys med agurkestrimler og hakkede krydderurter.
- Pres limesaften ud, og hæld over sammen med sesamolie. Fold den anden halvdel af pandekagen henover fyldet.