Macadamia-appelsinbrud med abrikos
Macadamianødder er særligt rige på det sunde monoumættede fedt – denne snack stabiliserer dit blodsukker og er et super alternativ til f.eks. et stykke traditionel konfekt.
Ingredienser
100 g macadamianødder
60 g bygflager
3 spsk kokoschips
50 g hørfrø
1 tsk vaniljepulver
60 g tørrede abrikoser
2 spsk revet appelsinskal
70 g Sukrin Gold
75 g BageSød eller Perfect Fit
Sådan laver du macadamia-appelsinbrud med abrikos
1/ Hak macadamianødderne.
2/ Kom hakkede macadamianødder, byglager, kokoschips og hørfrø på en tør pande, og rist i 2-3 min. Tilsæt vaniljepulver.
3/ Klip tørrede abrikoser i tern, og kom dem på panden med revet appelsinskal,
Sukrin Gold og Bagesød, og lad det smelte. Ryst panden undervejs.
4/ Rul massen ud på bagepapir, og læg den i fryseren i min. 30 min.
5/ Bræk den derefter i mindre stykker og servér.