Lækre & nemme vafler med nutella
Disse søde hasselnøddevafler er lynhurtige at lave og smager vanvittigt lækkert toppet med nutella, nødder og frysetørrede bær. Se her, hvordan du nemt kan lave lækre vafler med nutella:
Ingredienser
Hasselnøddevafler:
100 g hasselnødder
2 spsk sukker
3 æg
120 ml minimælk
1 nip salt
Topping:
4 spsk nutella
2 spsk hasselnødder
1-2 spsk frysetørret hindbær
Sådan laver du hasselnøddevafler
Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader,
og gnub hinderne af i et rent viskestykke. Lad nødderne køle lidt af, og blend dem til mel.
Tilsæt sukker, æg, mælk og salt, og blend dejen ensartet. Kom et par
skefulde dej i et varmt, smurt vaffeljern, og bag vaflerne gyldne.
Top vaflerne med nutella, hakkede hasselnødder og frysetørrede hindbær, og nyd dem lune!
Tip
En skefuld skyr med sæsonens frugt smager også vidunderligt på de lune, glutenfrie vafler.