Ingredienser
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Kage:
150 g mørk chokolade
50 g smør
6 æg
150 g sukker
1 spsk kakao
lidt ekstra sukker
Creme:
1/4 liter piskefløde
3 spsk flormelis
fintrevet skal af 1 usprøjtet appelsin
2-3 spsk stærk kaffe
- Tænd ovnen på 200 grader. Knæk chokoladen i små stykker og smelt dem over vandbad sammen med smørret. Tag det af varmen og lad det køle lidt af. Del æggene og pisk æggeblommerne luftige med halvdelen af sukkeret. Vend chokoladen i æggeblommecremen.
- Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og vend dem forsigtigt i dejen. Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i ca. 15 min.
- Vend den ud på et stykke bagepapir drysset med sukker og dæk den med et fugtigt viskestykke.
- Pisk fløde, flormelis og fintrevet appelsinskal til skum og smag til med kaffe. Træk bagepapiret af chokoladebunden og fordel cremen på kagen. Rul den sammen og stil den koldt indtil servering. Pynt med sigtet kakao lige før servering.