Low carb jødekager
Jødekager med meget få kulhydrater - den klassiske julesmåkage i en ny low carb-version. Når du bager dine julesmåkager low carb, vil de ikke påvirke dit blodsukker på samme negative måde.
Ingredienser
100 g cashewnødder
130 g hvid hvedemel
100 g BageSød
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt ingefær
1 æg
40 g kokosolie
Sådan bager du low caeb jødekager
1/ Blend cashewnødderne til fint mel.
2/ Bland cashewnøddemel, hvid hvede, BageSød, bagepulver og stødt ingefær.
3/ Smelt kokosolie i en gryde. Bland det med sammenpisket æg. Ælt derefter de
tørre ingredienser sammen med kokos og æg. Ælt godt med hænderne.
4/ Rul dejen til en pølse, og lad den hvile i køleskabet i nogle timer.
5/ Skær dejen ud i tynde skiver, og tryk dem lade med ingrene. Dyp evt. fingrene i vand, så dejen ikke klistrer.
6/ Stik dejen ud i små, runde forme, og stil dem på et stykke bagepapir. Drys med kanel.
7/ Bag kagerne ved 200 grader i ca. 5 min. Servér.