SPONSORERET indhold
Løvstikkehummus
Løvstikkehummus er nem at have med på madpakken med et stykke brød til at dyppe i.
4
Ingredienser
1 håndfuld løvstikke, ca. 15 g
1 lille fed hvidløg
100 g kogte kikærter
100 g frosne ærter
1 tsk tahin
1 tsk olivenolie
1 tsk citronsaft
3 spsk koldt vand
½ tsk stødt spidskommen
havsalt og peber
Sådan gør du:
Skyl løvstikken og afdryp. Pil hvidløgsfeddet.
Kør begge med alle øvrige ingredienser på en foodprocessor, og smag til med salt, friskkværnet peber og ekstra citronsaft om nødvendigt.
Kan serveres med f.eks. brød eller hokkaidofritter.
Kalorier 126
Protein 7 g ~ 22 %
Kulhydrat 15 g ~ 51 %
Fedt 4 g ~ 27 %
Kostfibre 1 g
Tip
Tahin kan udelades. Der kan anvendes kikærter på dåse som alternativ til kogte kikærter.