SPONSORERET indhold
Kalorielet lasagne på 15 minutter
Der er skruet ned for kalorierne og helt op for smagen i denne lækre lasagne, som du kan lave på 15 minutter.
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
Nem lasagne til 4 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
300 g friske lasagneplader
400 g hakket oksekød 9-15%
1 spsk olivenolie
500 g svampe gerne forskellige
500 g friske tomater
1 pose babyspinat
salt, peber
200 g ricotta
250 g groft brød f.eks. filone spelta.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:710 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:25 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
1. Kog lasagnepladerne 3-4 min. i letsaltet vand.
2. Brun kødet ved god varme i olivenolie. Tilsæt svampe, de største skæres i mindre stykker og steg 4-5 min.
3. Hak tomaterne og kom dem ved. Steg endnu et par minutter og bland kødsaucen med spinat. Smag til med salt og peber.
4. Anret lasagnerne portionsvis med kødsauce og ricotta og nyd dem med et stykke groft brød.