Lammekoteletter med peperonata
Hurtig ret med en lækker ragout af grønne peberfrugter.
Ingredienser
8 lammekoteletter
salt, peber evt. citronpeber
rosmarin
Peperonata:
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
3-4 grønne, udkernede groftskårne peberfrugter
4 store hakkede tomater
1-2 fed knust hvidløg
lidt balsamico
honning
1 spsk velafdryppede kapers
1 bdt. fintsnittede forårsløg
300 g fuldkornsspeltbrød
Sådan gør du: Begynd med peperonataen ved at varme olien i en stor sauterepande, og sauter løg og peberfrugter heri under omrøring i 4-5 minutter. Bland tomater og hvidløg ved, og lad det hele simre i 15-20 minutter, til peberfrugterne er møre. Smag til med balsamico, honning samt salt, peber og kapers. Drys forårsløg på toppen.
Krydr lammekoteletterne med salt, peber og rosmarin. Steg dem 2-3 minutter på hver side. Server koteletterne til peperonataen med fuldkornsspeltbrød.
Energi pr. person: 450 kcal, fedt 28%, protein 25%, kulhydrat 47%