Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet uden glasur
Ingredienser:
ca. 25 g lakridsrodspulver (halvdelen til dejen og halvdelen til drys)
125 g blåbær
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
250 g smør (blødt)
175 g sukker
4 æg
50 g flormelis
2-3 tsk vand
- Bland halvdelen af lakridsrodspulveret med mel og bagepulver.
- Rør smør og sukker med en håndmikser, til det er skummende. Tilsæt et æg ad gangen til smør- sukker-blandingen og rør godt mellem hvert.
- Sigt lakrids- og melblandingen i dejen og vend det sammen med en dejskraber. Tilsæt blåbær.
- Fyld muffinsforme ¾ op med dej. Bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn. Stik med et træspid i midten af en af kagerne. Hvis der er rå dej på, skal de bage videre.
- Afkøl kagerne på en bagerist. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en klat på hver kage. Drys resten af lakridsrodspulveret.