Lakrids- og blåbærmuffins med spejdersnus
SPONSORERET indhold

Lakrids- og blåbærmuffins med spejdersnus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(12 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet uden glasur
Ingredienser:
ca. 25 g lakridsrodspulver (halvdelen til dejen og halvdelen til drys)
125 g blåbær
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
250 g smør (blødt)
175 g sukker
4 æg
50 g flormelis
2-3 tsk vand

  1. Bland halvdelen af lakridsrodspulveret med mel og bagepulver.
  2. Rør smør og sukker med en håndmikser, til det er skummende. Tilsæt et æg ad gangen til smør- sukker-blandingen og rør godt mellem hvert.
  3. Sigt lakrids- og melblandingen i dejen og vend det sammen med en dejskraber. Tilsæt blåbær.
  4. Fyld muffinsforme ¾ op med dej. Bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn. Stik med et træspid i midten af en af kagerne. Hvis der er rå dej på, skal de bage videre.
  5. Afkøl kagerne på en bagerist. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en klat på hver kage. Drys resten af lakridsrodspulveret.