Kyllingesalat med avocado og sennepsalat
En salat, der både smager og har sundheden i orden.
Ingredienser
4 hoveder hjertesalat eller 1 cossalat
2 avocado, modne
300 g kyllingebryst
½ spsk rosmarin, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk olie
24 sorte oliven, kalamata
2 spsk græskarkerner, ristede
Dressing:
2 tsk Dijonsennep
1 spsk grov sennep
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk honning
1 dl olivenolie
salt
sort peber.
Sådan laver du kyllingesalat
Begynd med dressingen. Rør sennep med eddike og honning og pisk derefter olien langsomt i. Smag til med salt og peber.
Pluk salaten og skær avocado i grove stykker.
Skær kyllingen i tynde skiver og vend stykkerne sammen med rosmarin og hvidløg. Grill det på en varm grill i ca. 2-3 min.
Kom alle ingredienserne i en stor skål og vend det godt sammen med dressingen. Anret salaten i fire tallerkener eller i en skål.
Tip: Retten kan fint laves med gris, kalvekød eller skaldyr. Du kan også stege kyllingen på en pande.
Prøv også fiskefrikadeller med agurkesalat