Kyllingelår med korn og broccoli
En hurtig simreret, fuld af smag, du nemt kan bikse sammen på en hverdagsaften.
Ingredienser
350 kcal pr. portion
200 g champignon
fedtstof til stegning
1 kg kyllingelår
1 tsk karry
1 tsk spidskommen
5 dl hønsekødsfond
100 g sukkerærter
100 g perlerug
frisk løvstikke
1-2 broccoli-stokke alt efter størrelse
salt og peber
Sådan gør du:
1. Skær champignon i skiver.
2. Svits kyllingelår og champignon i fedtstof i en dyb pande sammen med karry og stødt spidskommen i ca. 2-3 minutter.
3. Tilsæt fond, sukkerærter og perlerug, og lad det simre i ca. 15 minutter under låg.
4. Del broccolien i buketter, og kom dem med de sidste 5 minutter. Smag til med salt og peber.
5. Anret i dybe tallerkener, og pynt med frisk løvstikke lige inden servering.
PRØV OGSÅ: Nordisk flerkornsgrød
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/ opskrifter