Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 30 min.
Ingredienser:
4 kyllingebryster
1 kg nye kartofler
2 spsk jomfruolivenolie
1 rødløg (eller alm. løg, fintsnittet)
1 fed hvidløg (finthakket)
frisk oregano og timian
75 g fetaost
1 dl hvidvin (eller bouillon)
salt og peber
- Vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver eller både. Vend dem sammen med lidt olivenolie, løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber og fordél dem på 4 store stykker stanniol smurt med olie.
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem oven på kartoflerne. Drys med friske krydderurter og fetaost.
- Fold stanniolen lidt op og stænk med hvidvin eller bouillon. Luk pakkerne og læg dem på en varm grill med låg eller i ovnen ved 220 grader i ca. 30 min.