Tarteletter med kylling og asparges
Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.
Ingredienser
Tarteletter med kylling og asparges
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fryse-egnet
500 g kyllingebryst
25 g smør
1 bdt grønne asparges, 250 g
1 ½ dl hønsebouillon
1 ½ dl fløde 9 %
2 tsk majsstivelse
1 bdt dild
8-16 tarteletter
salt og peber
Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges
1. Skær kyllingekødet i små tern. Rens aspargesene (kasser de grove ender) og skær dem i små stykker.
2. Smelt smørret i en gryde og vend kyllingeternene i. Steg (uden at brune) kødet et par min. under omrøring og vend aspargesene i.
3. Vend rundt, tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad det simre 5 min. Jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse: Tilsæt fintsnittet dild og smag til med salt og peber. Fordel stuvningen i lune tarteletter.