SPONSORERET indhold
Kylling med gremolata
Den dejligste ret med masser af smag og duft fra de friske krydderurter. Smager af sol og sommer og giver dig tilmed en masse gode mineraler.
1
Ingredienser
1 kyllingebryst
Gremolata:
1 bundt mynte
2 fed hvidløg
Skal og saft af 1 citron
Sådan gør du
Steg din kylling på en pande i meget lidt fedtstof. Hak mynte og hvidløg fint sammen, og kom den revne skal og saft over.
Pynt efterfølgende kyllingen med halvdelen af den nyhakkede gremolata. Gem den anden halvdel i køleskabet.
Servér kylling og gremolata med dit yndlingsgrønt. Vi har valgt radiser, blomkål og asparges, som alle er meget lave på kalorier.
PRØV OGSÅ: Marrokansk kylling
PRØV OGSÅ: Kylling i riesling med bacon og svampe
PRØV OGSÅ: Kalvehaler med gremolata