SPONSORERET indhold
Kold agurkesuppe med lakrids
Nem og lækker agurkesuppe med lakrids er en fin forårsret.
4
Ingredienser
4 skiver lakridsrugbrød (el. alm. rugbrød)
2 store agurker
1 bundt frisk mynte, bladene heraf
6 dl kold hønsebouillon
400 g græsk yoghurt 2 %
salt, peber
jomfru olivenolie
rå lakridspulver, f.eks. Raw Liquorice Powder fra Johan Bülow
Sådan laver du agrukesuppe med lakrids
Skær lakridsrugbrødet i mindre stykker og steg det gyldent i olie. Læg rugbrødscroutonerne på et stykke fedtsugende papir, til de er sprøde.
Blend agurk, mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend med salt og peber og olivenolie.
Servér suppen med rugbrødscroutonerne og et drys lakridspulver.
Se også opskrift på Grillkylling med lakrids og salat.