Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Koge/trækketid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1½ kg kartofler
2 spsk hvidvinseddike
1 bdt grønne asparges
1-2 bdt radiser
Dressing:
125 g mayonnaise
¼ l Skyr eller kvark
1 dl fløde eller mælk
1-2 tsk dijonsennep
frisk estragon
salt og peber
- Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 8 min. Sluk for varmen og lad dem trække under låg, til de er møre (8-10 min.).
- Pil kartoflerne, skær dem i skiver eller tern og vend dem sammen med vineddike.
- Skyl de grønne asparges og knæk enderne af. Skær de grønne asparges i mindre stykker og damp dem i letsaltet vand i ca. 3 min. Læg dem i iskoldt vand og lad dem dryppe af. Rens radiserne og skær dem i tynde skiver eller strimler.
- Pisk mayonnaise sammen med Skyr eller kvark. Rør fløde eller mælk i til passende konsistens og smag til med sennep, finthakket estragon, salt og peber.
- Vend kartofler og grønsager i dressingen og lad den trække min. 20 min.