Ingredienser
Arbejdstid:
30 min.
Kogetid:
18 min.
Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)
600 g aspargeskartofler
2 stilke blegselleri (fintsnittet)
2-3 hårdkogte æg (hakket)
2-3 forårsløg (fintsnittet)
Dressing:
75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche 9% eller 18%
1 spsk vineddike
1 tsk dijonsennep
1 bdt dild (fintsnittet, men gem lidt til pynt)
1/2 rødløg (finthakket)
salt og peber
- Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil skrællen af dem.
- Lad dem afkøle og skær dem i skiver.
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
- Tilsæt dild og rødløg.
- Vend kartofler, blegselleri, æg og forårsløg i dressingen og pynt med dild.