SPONSORERET indhold
Karrysuppe med store rejer
Blendede urtesupper er et stort kapitel i enhver slankeplan, og det er nemt at variere over temaet, hvis du har en stavblender i køkkenet.
1 person
Ingredienser
200 g blomkål i små buketter
25 g kartoffel i små tern
1 fed hvidløg
ca. 2 dl vand
karry efter smag, indisk eller thai
lidt limesaft og -skal, salt og peber
100 g kogte og pillede rejer, gerne store
frisk koriander
- Kog kål, kartofler, pillet og hakket hvidløg meget mørt med lidt limeskal i vandet. Fjern limeskallen og blend suppen med stavblenderen. Smag suppen til med karry, salt, peber og limesaft, og server den med store rejer, der har fået en kort opvarmning. Drys med koriander.
- Energiindhold pr. person: 660 kilojoule (155 kcal) Energifordeling: Protein: 21 g – 55 % Kulhydrat: 13 g – 33 % Fedt: 2 g – 11 %