Kærnemælksvafler
SPONSORERET indhold

Kærnemælksvafler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Børnene elsker kærnemælksvafler og de er hurtige at lave, da der bruges bagepulver i stedet for gær.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 6 lag)
150 g hvedemel
1-2 spsk sukker
1 tsk bagepulver
1/4 tsk groft salt
1/4 liter kærnemælk
2 æg
50 g smør (smeltet)
Tilbehør:
Ahornsirup

  1. Bland de tørre ingredienser og rør dem ud i kærnemælken. Pisk æggene i et ad gangen og tilsæt smør.
  2. Bag dejen i et varmt vaffeljern (ca. 1 dl dej pr. lag) og servér f.eks. med ahornsirup.