Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
4 store skiver kalvelever, 400 g
3 spsk hvedemel
1/4 tsk sennepspulver
1 spsk olivenolie
15 g smør
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1-2 usprøjtede appelsiner
1-2 dl bouillon
persille
salt og peber
Sådan laver du stegt lever
- Bland mel med sennepspulver, salt og peber og vend kalveleveren deri. Steg dem på en pande med olie og smør ca. 3 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
- Sauter nu finthakket skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt fintrevet appelsinskal, saft af 1 appelsin samt bouillon. Kog sovsen igennem et par min. og tilsæt appelsinbåde.
- Smag til med salt og peber og hæld det over leveren og server med kartofler eller ris samt grønsager.