Ingredienser
Kalorielet kransekage
100 g mandler
30 g dadler
1 æggehvide
5 g mørk chokolade, 70-80 %
Næringsindhold
-
Energi pr. person:85 Kcal
-
Fedt:5 %
-
Protein:3 %
-
Kulhydrat:6 %
- Skold og smut mandlerne. Rist dem på en tør pande et par minutter, til de begynder at tage farve.
- Tag lidt mandler og dadler fra. Kør resten i en minihakker til en ensartet marcipanmasse.
- Rør æggehvide i marcipanmassen.
- Hak chokoladen sammen med de mandler og dadler, der blev taget fra, til en chokolademasse.
- Rul marcipanmassen sammen omkring chokolademassen og tryk den lidt spids.
- Bag kransekagestykket i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.
- Del kransekagen i 8 mindre stykker ved servering.
Kalorier 85 kcal
Protein 3 g 14 %
Kulhydrat 6 g 31 %
Fedt 5 g 55 %
Kostfibre 1 g
Kalorieberegningen er på 1 kransekage.