SPONSORERET indhold
Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær
8-10 personer
Ingredienser
Rouladedej:
3 mellemstore æg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. kakaopulver
Hvid chokocreme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
2 spsk. flormelis
korn af 1 vaniljestang
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
Desuden:
50 g blåbær
100 g jordbær
2 kiwifrugter
- Lav en portion rouladedej, og tilsæt sigtet kakaopulver i dejen. Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min.
- Pisk æggeblommerne cremede med flormelis og vanilje. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Rør først lidt af chokoladen i æggemassen og herefter resten i. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i.
- Smør halvdelen af cremen på den afkølede kagebund. Fordel skyllede og afdryppede blåbær, jordbærbåde og tern af skrællede kiwifrugter over. Rul rouladen sammen. Server evt. med lidt ekstra bær.