Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Smeltetid: 5 min.
Bagetid: 25-30 min.
175 g smør
175 g mørk chokolade (hakket)
4 æg
250 g sukker
2-3 spsk nescafé
2-3 spsk kaffelikør
2 tsk vanilje
200-250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
Pynt:
2-3 spsk kakao
- Tænd ovnen på 170 grader. Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æggene sammen med sukker, kaffepulver, likør og vanilje.
- Pisk chokoladesmørret i. Sigt de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen.
- Fyld dejen i en firkantet form (22 x 22 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen, til den lige akkurat er gennemvarm (25-30 min.).
- Stil kagen til afkøling i formen.
- Del kagen i ca. 25 små firkanter og pynt med sigtet kakao.