Jordbærtiramisu
SPONSORERET indhold

Jordbærtiramisu

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi givet en italiensk klassiker nye klæder i form af friske jordbær frem for kaffe og kakao.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
22. maj. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
Jordbærtiramisu til 6-8 personer

Ingredienser

Jordbærtiramisu

 

500 g friske jordbær
1 dl sukker
12 lady fingers
2 dl friskpresset appelsinsaft
evt. 3 spsk. Grand manier
2 past. æggeblommer (1 bæger)
2 spsk. flormelis
1 vaniljestang
200 g mascarpone
1 dl piskefløde


Pynt:
75 g høvlet chokolade
6-8 jordbær

Sådan laver du jordbærtiramisu

  1. Bland appelsinsaft og Grand manier.
  2. Pisk æggeblommerne med flormelis. Tilsæt kornene fra 1 vaniljestang, og pisk det cremet. Pisk fløden til skum. Pisk mascarpone igennem, og pisk æggeblommecremen i. Vend flødeskummet i.
  3. Bland jordbær i skiver med sukker, og lad det trække 10 min. Fordel halvdelen af jordbærerne i et fad eller i portionsglas. Dyp lady fingers i appelsinsaften, og læg dem over. Fordel resten af jordbærrene ovenpå. Kom mascarponeblandingen over. Stil desserten i køleskab 1 times tid. Drys med høvlet chokolade, og pynt med jordbær.