Jordbær rabarber marmelade
SPONSORERET indhold

Jordbær/rabarbermarmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Marmelade er smørbart og tykkere i konsistensen end syltetøj. Derfor er det lækkert at komme på boller, knækbrød og ristet brød. Hvis frugterne ikke jævnes, kan syltetøjet i stedet bruges i desserter.

Foto: Tia Borgsmidt
24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

  • 350 g jordbær i mindre stykker
  • 150 g rabarber i tynde skiver
  • 300 g syltesukker
  • ½ dl vand
  • 2 tsk. vaniljesukker

  1. Læg jordbær og rabarber i en gryde, og hæld vand over.
  2. Tilsæt sylteog vaniljesukker.
  3. Kog syltetøjet efter anvisningen på posen med syltesukker.
  4. Hæld dit syltetøj på glas, der bindes til med det samme.