SPONSORERET indhold
Jordbær-hyldeblomst daiquiri
Skønneste sommerdrink - den klassiske strawberry daiquiri med et twist af hyldeblomst. En perfekt velkomstdrink til sommerfesten, konfirmationen eller til de glade nyudsprungne studenter.
Af: Tina Scheftelowitz
Foto: Fra bogen „Kvinde kend dine kul“
4-6 drinks
Ingredienser
500 g jordbær
ca. 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft (evt. hjemmelavet - få opskriften her)
4-8 spsk rom
8 isterninger
evt. lidt friskpresset citronsaft
evt. hyldeblomster til pynt.
Sådan laver du jordbær-hyldeblomst daiquiri
- Skyl jordbærrene kort under rindende vand, nip dem og skær eventuelle pletter væk.
- Blend jordbær, hyldeblomstsaft, rom og isterninger i en foodprocessor, blender el.lign.
- Smag til med mere hyldeblomstsaft og evt. citronsaft.
- Servér i cocktailglas eller andre glas og pynt evt. med friske hyldeblomster.
PRØV OGSÅ: Den lækre italienske drink: Spritz