SPONSORERET indhold
John Prices æggekage
Æggekage er hurtigt og nemt at lave, og man kan sagtens nå det, selv på en fortravlet dag. Denne æggekage smager af forår, selv midt i vintermørket. „Nogle tilsætter æggemassen lidt mel rørt op med mælk. Det er nu ikke nogen særlig god idé, da mælken udskiller vand, og melet tynger“
(4 personer)
Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: Ca. 15 min
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
8 æg (str. mellem)
½ tsk salt
1 knsp cayennepeber
ca. 50 g smør
200 g pillede rejer (i lage)
1 lille glas asparges
purløg eller persille (hakket)
- Pisk æggene godt sammen, Price foreslår, at man slår luft ind i æggemassen i 10-15 min. Pisk salt og cayennepeber i.
- Smelt smørret på en pande og lad det brune let. Hæld æggemassen på panden og lad æggemassen stivne ved jævn varme.
- Kom fyldet på, lige inden æggemassen er helt stivnet. Drys med hakkede krydderurter før servering.