Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 30 min.
1½ squash (à 250 g)
4 forårsløg
1 spsk. olivenolie
6 æg
1 dl parmesanost
2 spsk. persille
1½ dl mælk
salt og peber
1 spsk. olivenolie (til stegning)
Pynt: 25 g parmesanost
Tilbehør: parmaskinke, grovflute og tomatsalat
- Skær squash og løg i tynde skiver, og svits dem i olie på en pande, til de er bløde, men ikke har taget farve.
- Pisk æg, friskrevet parmesanost, hakket persille, mælk, salt og peber sammen. Vend de stegte grønsager i.
- Varm olie op på en pande med slip let-belægning. Kom æggemassen på. Steg frittataen, til den er fast, ved svag varme i ca. 20 min.
- Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg. Læg panden over, og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad. Steg frittataen i ca. 10 min. på denne side.
- Skær frittataen i mindre stykker. Pynt med friskrevet parmesan, og servér med parmaskinke, flute og tomatsalat.