SPONSORERET indhold
Hvidkålssuppe med rodfrugter
En skøn suppe med kraft og smag. Hvidkålssuppen er fuld af smag og vitaminer til dig i den kolde tid.
Hvidkålssuppe med rodfrugter til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
1/4 hvidkål
2 porrer
2 persillerødder
2 gulerødder
50 g bacon i små tern
1 spsk. olie
1½ l hønsesuppe eller bouillon
125 g pasta, f.eks. spagetti eller makaroni knækket i mindre stykker
salt, peber
Tilbehør: flute eller groft brød
Sådan laver du hvidkålssuppe med rodfrugter
- Skær hvidkålen i tynde strimler, de rensede porrer i lange, tynde strimler og persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
- Svits først bacon et par min. i olie i en gryde. Tilsæt grønsagerne, og svits dem kort med.
- Tilsæt suppen, og kog det hele ca. 20 min. under låg.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Kom pastaen i suppen, og varm den kort igennem. Smag til med salt og peber.