SPONSORERET indhold
Hvid bønne-salat med avocado
3-4
Ingredienser
120 g hvide bønner, iblødsatte
1 citron
4-5 spsk god olivenolie
2 spsk flydende honning
2 spsk mild, lys eddike
2 avocado
1 agurk
2 forårsløg, røde eller grønne
Sådan gør du
Skyl bønnerne, og kog dem møre i nyt, rent vand. Det tager 50-60 min. Køl bønnerne af. Rør saft af 1 citron, honning, eddike og olivenolie sammen. Flæk avocadoerne, kassér stenene, og skrab kødet ud med en ske. Skær avocadokødet i tern, og vend det med dressingen. Flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i både, og vend den med bønner, avocado og dressing. Snit løgene helt tyndt, og vend dem i salaten. Smag det hele til med salt, og pak salaten i din madkurv.
PRØV OGSÅ: Boghvedenudler med misodressing