SPONSORERET indhold
Honningkagehjerte med “God Jul” i glasur
1 stk.
Ingredienser
1 æg
125 g brun farin
100 g honning
2 dl koldt vand
275 g hvedemel
½ tsk. nelliker
½ tsk. ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. brunt bagepulver el. alm. bagepulver
Glasur:
2 dl flormelis
2 spsk. past. æggehvide
sølvkugler til kager
- Pisk æg og farin sammen. Varm honning og vand, til honningen er smeltet. Pisk honningen i æggemassen. Bland mel, krydderier og bagepulver, og sigt det i æggemassen. Bland det sammen. Kom dejen i en smurt hjerteformet form. Bag kagen ca. 30-40 min. ved 180 gr. stik et spyd i kagen, hænger der rå dej på, skal den bage lidt længere.
- Afkøl kagen. skriv God Jul med glasur, og pynt hjertet med spiselige sølvkugler.
- Ophængning: Prik forsigtigt et lille hul, og bind et bånd i hjertet.