Hindbærmuffin-is
Supernem isdessert, når den søde tand melder sig. Fløden i isen stabiliserer dit blodsukker, hvilket er med til at forebygge overspisning.
Ingredienser
4 spsk Suvida Strø
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
1 bæger pasteuriserede æggehvider
4 dl piskefløde
150 g mørk chokolade, 70-85%
1 tsk vaniljepulver
75 g hindbær og evt. lidt mørk hakket
chokolade til pynt
Sådan gør du
1/ Pisk æggeblommer og Suvida Strø til en luftig æggesnaps.
2/ Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend fløde og æggehvider sammen.
3/ Hak chokoladen fint. Vend flødeskum i æggesnapsen. Vend forsigtigt den hakkede chokolade og vaniljepulver i.
4/ Fordel massen i 18 muffinforme af silikone, og lad dem fryse ind.
[135 kcal og 16 g protein pr. portion]
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Ispinde med mango og jordbær
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter