Ingredienser
Havregrynskugler med melon
4 dl havregryn
4 tørrede figner
2 spsk rosiner
2 spsk kakao
50 g smør (blødt)
1 dl flormelis
evt. 2-3 spsk appelsinjuice
ca. 1 dl kokosmel
ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)
1 melon (skrællet, små firkanter)
Sådan laver du havregrynskugler med melon
Kom havregryn i en foodprocessor. Skær stilkene af fignerne og kom dem i maskinen med rosiner, kakao, smør og flormelis.
Kør til ensartet konsistens.
Tilsæt evt. appelsinjuice, hvis massen er for tør.
Form til kugler, tril dem i kokosmel og sæt dem i køleskab, til de er kolde.
Sæt pinde i og sæt dem i melonstykker.
SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ: Havregrynskugler med kokos og krymmel
SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao
Tip
Havregrynskuglerne er fryseegnede (uden melon).