SPONSORERET indhold
Grovflute
Disse flute passer godt som tilbehør til fiskesuppen, men er også gode som madpakkeflute.
2 stk.
Ingredienser
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
3 dl grahamsmel
1 dl durumhvedemel
ca. 180 g hvedemel, gerne pizzamel
- Udrør gæren i vandet. Rør olivenolie, salt, grahamsmel og durumhvedemel i. Lad det trække 15 min. Tilsæt hvedemelet, og ælt dejen meget smidig. Lad den hæve i en skål tildækket en time et lunt sted.
- Del dejen i 2, og rul dem til lange flute. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og lad dem efterhæve i 15 min. Snit dem på skrå med en skarp kniv, pensl med vand, og bag flutene ved 250 gr. på midterste ovnribbe i ca. 15 min.