SPONSORERET indhold
Grønkålssalat med tahin og nødder
Tahin stammer fra Mellemøsten og til-fører fedme og smag til grønkålen.
4-6
Ingredienser
300-400 g grønkål
3 klementiner
3 spsk tahin
1 spsk flydende honning
½ dl vand
1½ spsk citronsaft
1 knivspids cayennepeber
50 g hasselnødder
2 spsk finthakket skalotteløg
Sådan gør du
Rib grønkålen fra stilken, og skyl og hak den groft. Pil klementinerne og skær dem evt. i fileter. Rør tahin sammen med flydende honning, vand, citronsaft, salt og cayennepeber. Vend grønkålen sammen med tahindressingen. Hak nødderne, og rist dem gyldne på en tør pande. Bland nødder, skalotteløg og klementiner i salaten, og servér den f.eks. som tilbehør til and eller som tilbehør til en vegetarisk middag.
PRØV OGSÅ: Andebryst med sprøde rodfrugt-kartoffelkager, krydderurter og chili