Grøn salat med sennepsvinaigrette
Den sprøde, grønne salat er et godt supplementet til retter med krebs.
Ingredienser
200 g sprød, grøn salat, f.eks. frisée
400 g hestebønner (kan udelades)
1 skalotteløg eller 1 lille rødløg
Sennepsvinaigrette:
1 æggeblomme
saften af 1/4 citron
1/2 tsk. salt
1 fintsnittet skalotteløg eller 2 spsk. fintrevet løg
1 fintrevet fed hvidløg
2 tsk. sennep
ca. 1,5 dl velsmagende olivenolie
Sådan gør du
Skyl salaten. Pil hestebønnerne ud af den store lådne skal og overhæld dem med kogende vand. Smut de grønne bønner ud af hinden. Skær løget i ringe.
Pisk alle ingredienser til vinaigretten undtagen olivenolien sammen. Pisk nogle minutter, til blandingen bliver luftig. Tilføj olivenolien lidt ad gangen, mens du stadig pisker kraftigt. Vend salaten med løgringe, hestebønner og vinaigrette.
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Nem og velsmagenede hverdagsmad: 5 lækre panderetter
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter