Grøn mørbrad & rustik kålsalat
Nem aftensmad med masser af smag.
Ingredienser
1 dl hakket timian, persille og knust hvidløg
salt, peber
1 afpudset svinemørbrad
2 tsk olie
lidt bouillon
Grønkålssalat:
ca. ¾ liter babygrønkål
2-3 stilke snittet bladselleri
1-2 udkernede, hakkede æbler
kød af 1-2 avokadoer i både 25 g ristede pinjekerner
Dressing:
1 spsk sennep
1 spsk ahornsirup
1 spsk rapsolie
saft af ½ citron
4 skiver ristet rugbrød
Sådan gør du: Bland krydderurterne med hvidløg, salt og peber, og rul mørbraden heri. Varm olien i en stor pande, og brun den på alle sider. Hæld lidt bouillon ved, dæmp varmen, og steg kødet 8 minutter på hver side. Lad kødet trække lidt, og skær det i skiver. Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, og smag den godt til, før den vendes med salaten. Drys salaten med pinjekerner, og server den til kødet med ristet rugbrød.
Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%