SPONSORERET indhold
Grøn-i-grøn salat med bacon og senneps-vinaigrette
Sommerens sprødeste grønt i en enkel salat med bacon og sennepsvinaigrette.
4
Ingredienser
200 g bacon i tern
400 g grønne asparges
1 skalotteløg
200 g sukkerærter
1 romainesalat, skåret groft
1 håndfuld ærteskud (kan udelades)
200 g ærter, friskbælgede
Sennepsvinaigrette:
2 æggeblommer
2 spsk citron
1/2 tsk salt
1 tsk honning
1 skalotteløg, fintsnittet
1 fed hvidløg, revet
2 tsk sennep
ca. 3/4 dl velsmagende
olivenolie
Sådan gør du
- Rist baconen gylden på en tør pande ved mellemhøj varme, det tager 10-15 minutter.
- Skær asparges og løg i ringe. Halver sukkerærterne.
- Anret det hele sammen med salat, ærteskud og bælgede ærter på 1 fad eller 4 tallerkener.
- Vinaigrette: Pisk alle ingredienser undtagen olivenolien sammen. Pisk nogle minutter, til blandingen bliver luftig. Tilføj olivenolien lidt ad gangen, mens du stadig pisker kraftigt.
- Ved servering: Vend alt det grønne med løgringe og vinaigrette. Drys ristede bacontern.
PRØV OGSÅ: Salat a la vetello tonnato
PRØV OGSÅ: Spicy calamari
PRØV OGSÅ: Grillede gulerødder med fennikel