Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Stegetid:
8 min.
Ikke fryse-egnede
8-10 stk. jomfruhummere
3 spsk olivenolie
evt. 1 fed hvidløg (knust)
persille
salt og peber
Creme:
1 dl cremefraiche (18% eller 38%)
1 tsk dijonsennep
persille (eller dild)
salt og peber
Tilbehør: brød og salat
- Flæk jomfruhummerne fra hoved til hale med en skarp kniv – uden at skære helt igennem.
- Åbn dem og fjern mave og tarm.
- Knæk kløerne let med en kødhammer el. lign.
- Rør olie sammen med knust hvidløg, hakket persille, salt og peber og dryp det over de åbne jomfruhummere.
- Rør cremefraiche sammen med sennep og finthakket persille eller dild. Smag til med salt og peber.
- Hvis du bruger 38% cremefraiche, kan den piskes luftig med en håndmikser.
- Steg hummerne 2-4 min. på hver side på en varm grill eller under grillen i ovnen i ca. 8 min.
- Servér med brød, creme og en grøn salat.